Fill in the blanks with the correct options.

1)- .............! I am calling from Mumbai.(Hello, Oh)

Ans:- Hello! I am calling from Mumbai.

2)-..............! You are failed.(Alas, Ah)

Ans:- Alas! You are failed.

3)-..............! Don't make a noise in the class.(Oh, Hush)

Ans:- Hush! Don't make a noise in the class.

4)- .............! You have done very well.(Hurrah, Bravo)

Ans:- Bravo! You have done very well.

5)- .............! What a beautiful flower!(Oh, Ah)

Ans:-Ah! What a beautiful flower.

6)-..............! What a shameful act it is!(Fie, Hush)

Ans:-Fie! What a shameful act it is.

7)- .............! I can't believe it.(Oh, Ha)

Ans:- Ha! I can't believe it.

8)- .............! She has committed suicide!(What, Oh)

Ans:- Oh! she has committed suicide!

9)- .............! Your friend has given an important message for you.(Hello, Listen)

Ans:- Listen! Your friend has given an important message for you.

10)- ...........! I won first prize.(Bravo, Hurrah)

Ans:- Hurrah! I won first prize,