Fill in the blanks with the correct punctuations.

1)- I love to eat cake pastry pizza and chocolates

Ans:-I love to eat cake, pastry, pizza and chocolates.

2)- Oh The little boy got hurt.

Ans:-Oh! The little boy got hurt.

3)-She said to her mother I am going to play.

Ans:-She said to her mother, "I am going to play."

4)-My mother is watching a tv serial The Big Makeover on ndtv.

Ans:-My mother is watching a tv serial 'The Big Makeover' on ndtv.

5)-My neighbours dog is brown fluffy and cute.

Ans:-My neighbour's dog is brown, fluffy and cute.

6)-I went to delhi to meet my friend

Ans:-I went to Delhi to meet my friend.

7)-we watched movie had dinner then came back home

Ans:-We watched movie, had dinner then came back home.

8)-are you coming to play tomorrow.

Ans:-Are you coming to play tomorrow?

9)-I didnt complete my homework.

Ans:-I didn't complete my homework.

10)-This is my sisters book.

Ans:-This is my sister's book.

11)-Alas his dog is dead.

Ans:-Alas! His dog is dead.

12)- My father told me i will bring a toy for you.

Ans:-My father told me, "I will bring a toy for you."

13)- Tom and Jerry is my favourite program.

Ans:-'Tom and Jerry' is my favourite program.

14)- Can you do this work for me.

Ans:-Can you do this work for me?

15)- My cousin lives in mumbai.

Ans:-My cousin lives in Mumbai.