Fill in the blanks with the correct options.

(he/him)

1)- I told ...... to complete the work.

Ans:- him.

2)- ....... went to Mumbai.

Ans:-He

3)-The doctor gave ...... medicine for flu.

Ans:- him.

4)- ........ helped poor people.

Ans:-He.

(I/me)

5)- ........ like to eat chocolates.

Ans:-I.

6)- My father tells  stories to ..... every night.

Ans:-me.

7)- Did you bought this chocolate for ..... ?

Ans:-me.

8)- When ..... was coming home, I saw a tree log was lying on the middle of the road. 

Ans:-I.

(my/mine/her/hers/they/theirs/his/your/yours/our/ours)

9)- I could see that ..... friends  were nervous before the performance.

Ans:-my.

10)-She bought .... computer. It was ..... .

Ans:- her, hers.

11)- I can't come to the class. ..... leg is paining.

Ans:- my.

12)-....... are my friends. These toys are..... .

Ans:- They, theirs.

13)-This is ...... mistake. You can not blame others.

Ans:- your.

14)-This is ...... school. We enjoyed a lot in ..... school.

Ans:-our.