Fill in the blanks with the correct options.

(​at, on, in)

1)- I go to the GYM ..... 9am.

Ans:- I go to the GYM at 9am.

2)- My father goes to the office ...... the morning.

Ans:- My father goes to the office in the morning.

3)-The portrait is hanging ..... the wall.

Ans:- My portrait is hanging on the wall.

4)-My brother was born ..... the month of November.

Ans:- My brother was born in the month of November.

5)-I will meet you ...... the restaurant.

Ans:- I will meet you at the restaurant.

(through, to, towards,  over, out of)  

6)-The teacher was angry with the students' behavior, so she came ........ the classroom.

Ans:-The teacher was angry with the students' behavior so she came out of the classroom.

7)-The cat jumped ...... the wall.

Ans:- The cat jumped over the wall.

8)-The children go .... the school in the morning.

Ans:- The children go to the school in the morning.

9)-The dog was running ....... me.

Ans:- The dog was running towards me.

10)-I walked ....... the garden to see the beautiful flowers.

Ans:- I walked through the garden to see the beautiful flowers.

(instead of, because of, in front of, for the sake of, in case of)

11)- He was playing ....... studying.

Ans:- He was playing instead of studying.

12)- He decided to play ........ his brother.

Ans:-He decided to play for the sake of his brother.

13)- I will not go on tour ........ emergency.

Ans:-I will not go on tour in case of emergency.

14)- He missed the class ...... the rain.

Ans:- He missed the class because of the rain.

15)- They were fighting .......  the whole class.

Ans:- They were fighting in front of the whole class.