Fill in the blanks with the correct degree of comparison.

1)- My sister is an ....... (intelligent) girl.

Ans:- intelligent (positive degree, no comparison)

2)- Raj is ...... (tall) than his brother.

Ans:-taller (comparative degree)

3)-She is the ........ (beautiful) girl among all her friends.

Ans:-most beautiful (superlative degree)

4)-This route was ...... (long) than we expected.

Ans:-longer (comparative degree)

5)-Fruits are ...... (healthy) than burgers. 

Ans:-healthier (comparative degree)

6)-I am (strong) than my brother.

Ans:-stronger (comparative degree)

7)-Our class teacher is the  ....... (good) teacher of the school.

Ans:-best (superlative degree)

8)-His dog is ...... (wise) than his master.

Ans:-wiser (comparative degree)

9)-This cloth is ......(thin) among all the clothes.

Ans:-thinner (superlative degree)

10)-I like English ...... (much) than Math.

Ans:-more (comparative degree)

11)-He was .......(happy) as he got first prize in sports.

Ans:-happy (positive degree)

12)- Yuvraaj is the .......(fast) runner in his class.

Ans:-fastest (superlative degree)

13)- Today weather is ....... (pleasant) than yesterday.

Ans:-More pleasant (comparative degree)

14)- He is the ...... (handsome) boy of the school.

Ans:-most handsome (superlative degree)

15)- This book is very .......(interesting) , in fact this is the ........ (interesting) book among all books.

Ans:-interesting, most interesting (positive degree, superlative degree)