Fill in the blanks with the correct options.

(a/an/the)

1)- We went to celebrate birthday at ....... restaurant.

Ans:-the.

2)-My mother always tell  ....... story at bedtime.

Ans:- a.

3)-My company adviser  helped me to deal with ....... client.

Ans:-the.

4)- Do you remember ...... temple we used to go. 

Ans:- the.

5)- There is ..... apple for you in the refrigerator.

Ans:- an

6)-She is .... best in mathematics.

Ans:- the.

7)- We had ...... ice-cream after dinner.

Ans:- an.

8)- My sister needs ..... computer to learn CAD. 

Ans:- a.

9)- ....... couple was going to watch .... movie.

Ans:- The.

10)- ....... grandfather was reading ..... book, while ...... grandmother was watching TV. 

Ans:- The, a, the.