Fill in the blanks with the correct options.

1)- The ...... (pink/tall) bag was mine.

Ans:- pink.

2)-This pizza is very ....... (tasty/ delicate).

Ans:- tasty.

3)-It was very ...... (cold/descent) day today.

Ans:- cold.

4)-This dress is too .... (tiny/small) for me. 

Ans:- small.

5)- .......(These/This) bananas are rotten, we should not eat it.

Ans:- These.

6)-I always go to ........(these/that) cafe with my friends.

Ans:- that.

7)- My mother bought .......(beautiful/delicious) chocolates for me.

Ans:- delicious.

8)-I like to play with ......(those/that) children, they are my friends.

Ans:- those.

9)- My dog jumped when it heard the ..... (big/loud) thunder.

Ans:- loud.

10)-She is a ...... (strong/good) dancer.

Ans:- good.