Fill in the blanks with the correct verbs.

1)- My brother ...... (is/are) playing football with his friends.

Ans:- My brother is playing football with his friends.

2)- I ..... (have/has) completed my work.

Ans:- I have completed my work.

3)-We .....(is/are) going to the zoo on Sunday.

Ans:- We are going to the zoo on Sunday.

4)-Neither he nor his sisters .....(like/likes) to drink milk.

Ans:- Neither he nor his sisters like to drink milk.

5)-Fruits ..... (are/is) healthy option in breakfast.

Ans:- Fruits are healthy option in breakfast.

6)-Our class teacher ....... (will/shall) take us to the computer lab on Monday.

Ans:- Our class teacher will take us to the computer lab on Monday.

7)-I .....(will/shall) go to Mumbai next month.

Ans:- I shall go to Mumbai next month.

8)-My teacher ...... (has/have) completed full portion for exam.

Ans:- My teacher has completed full portion for exam.

9)-His friends ......( are/is) waiting for him to play.

Ans:- His friends are waiting for him to play.

10)-He along with his friends ......(play/plays) baseball.

Ans:- He along with his friends plays baseball.