Fill in the blanks 

1)- My father bought more ...... for birthday party.

Ans:- balloons.

2)- The children reached their.....

Ans:- home.

3)- There were lot of ...... in the library.

Ans:- books.

4)- My teacher distributed ...... among the children.

Ans:- chocolates.

5)- We planted many ...... in our garden. 

Ans:- trees.

6)- The cat was running before the ......

Ans:- mouse.

7)- He has ten ...... on his farm.

Ans:- geese.

8)- I have a lot of ...... against him.

Ans:- proofs.

9)- The ..... were unknown to the danger.

Ans:- passers by.

10)-My ..... is a doctor.

Ans:- brother-in law.