Write the correct type of sentence.

1)- Will you please help me to complete this?

Ans:- Imperative Sentence.

2)- The Earth revolves around the Sun.

Ans:- Declarative Sentence.

3)-Stay out of it.

Ans:-Imperative Sentence.

4)-Alas! His uncle is died.

Ans- Exclamatory Sentence.

5)-Where are they going?

Ans:- Interrogative Sentence.

6)-What a fantastic idea!

Ans:- Exclamatory Sentence.

7)-I want some water.

Ans:- Declarative Sentence.

8)-Please give me some water.

Ans:- Imperative Sentence.

9)-The stars are very far away from the Earth.

Ans:- Declarative Sentence.

10)-He is very good in Math.

Ans:- Declarative Sentence.

11)-What are they talking about?

Ans:- Interrogative Sentence.

12)- Yuvraaj is the fast runner in his class.

Ans:- Declarative Sentence.

13)- Pass me the glass of water.

Ans:- Imperative Sentence.

14)- Well done! You have scored very good marks in the examination.

Ans:- Exclamatory Sentence.

15)- This book is very interesting.

Ans:- Declarative Sentence.