Fill in the blanks with the correct options.

(a/an/some/few/how much/how many/lots of/much/many)

1)- Give me.......rice.

Ans:- some

2)- There is ........cheese in this pizza.

Ans:-lots of

3)- ............chocolates have you got?

Ans:-How many

4)- We spend ........ great time with our family friends.

Ans:-a

5)- ........ sugar you take in tea?

Ans:-How much

6)- Do we need .......eggs for making cake.

Ans:-many

7)- He ate..... apple in breakfast.

Ans:-an

8)- There are......oranges on the table.

Ans:-few

9)- There is not ...... butter in the refrigerator.

Ans:- any

10)-I haven't had.....sandwich in morning breakfast.

Ans:- any