Fill in the blanks with the correct adverbs.

 

(loudly  instantly  frequently  usually  carelessly  excitedly  easily  quietly  suddenly  upstairs)  

1)-My uncle ......... comes to meet us.

Ans:- My uncle frequently comes to meet us.

2)- He ......... kept his books and went outside to play.

Ans:- He carelessly kept his books and went outside to play.

3)-I can ......... draw this.

Ans:- I can easily draw this.

4)-The children talked ......... in the class when the teacher was not there.

Ans:- The children talked loudly in the class when the teacher was not there.

5)-She .......... went there to help the old man to cross the road.

Ans:- She instantly went there to help the old man to cross the road.

6)-Our class are ............ held at 10 am in the morning.

Ans:- Our class are usually held at 10 am in the morning.

7)-My younger brother ......... played football match.

Ans:- My younger brother excitedly played football match.

8)-My mother was ......... reading magazine.

Ans:- My mother was quietly reading magazine.

9)-A ball ........ came through the window and broke the glass.

Ans:- A ball suddenly came through the window and broke the glass.

10)-My grandmother went ........ to take sunbath.

Ans:- My grandmother went upstairs to take sunbath.